EPiServer 7 CMS

EPiServer 7 CMS ger dig möjlighet att vara kreativ och skapa enhetliga och engagerade upplevelser. 

EPiServer

EPiServer CMS är ett svenskutvecklat webbpubliceringssystem. Systemet gör det möjligt att bygga kompletta onlinelösningar. EPiServer har även en mängd tilläggsprodukter. EPiServer Commerce, ger dig exempelvis möjlighet att använda hela styrkan i EPiServers webbplattform för dina e-handelsbehov. EPiServer Community ger alla förutsättningar för att bygga en social webb eller intranät.

EPiServer gör det enkelt och snabbt för redaktörerna att sköta er online-närvaro. Med hjälp av EPiServer är det lätt att skapa en webbplats som engagerar era kunder och skapar affärer.

http://www.episerver.se

EPiServer Commerce

En e-handelslösning för hantering av produktkataloger och betalningslösningar. Möjlighet att jobba med flera språk och valutor mm. 

EPiServer CMO

Analysera och optimera din webbplats. Genomför A/B-tester för att få omedelbara svar på hur ens sidor/kampanjer går. Få en bättre förståelse för dina besökares beteenden när de navigerar runt på webbplatsen.

EPiServer Relate

Möjlighet att förvandla din webbplats till en social hubb. En komplett social plattform med funktioner som: forum, kalender, blogg, chat, tag-clouds, integration mot sociala medier mm. 

Etiketter: EPiServerCommerceCMS7CMS