E-handel

Vill du komplettera din nuvarande webb med en e-handelslösning? Starmind har stor erfarenhet av E-Commerce och jobbar i dagsläget med tre olika plattformar för e-handel. 

Att sälja sina produkter på webben är i dagsläget snarare en regel än ett undantag. Under förra året såldes produkter på webben för mer än 200 miljarder dollar. Denna siffra går stadigt uppåt.

Är e-handel är ett nytt område för dig? Eller sitter du redan på en e-handelsplattform, men inte är riktigt nöjd? Vi hjälper dig komma vidare!

 

 

EPiServer Commerce är en kraftfull e-handelslösning som tar hand om besökarna under hela kundcykeln – före, under och efter köpet.

EPiServer Commerce är en e-handelslösning för hantering av produktkataloger och betalningslösningar och erbjuder ett flexibelt och öppet gränssnitt som enkelt kan integreras med andra system så som PIM-system, betalningsleverantörer, CRM-system och ERP-plattformar mm.

Vi kan utveckla de integrationer som du behöver, vilket gör att vi kan anpassa det till hur din webbplats fungerar och konvertera dina besökare till kunder.

 http://www.episerver.se/

 

 

E-handelsplattformen STORM används av både stora e-handlare med höga transaktionsvolymer och breda/djupa produktsortiment, och av mindre e-handlare med kraftig tillväxt där skalbarhet är viktig.

  • Avancerad e-handelsfunktionalitet med enkel implementation
  • Kraftfull plattform som stödjer komplexa krav
  • Enkel och öppen integration med valfritt CMS-system
  • Intelligent styrning av sortiment, produktinnehåll och priser
  • Tjänster för prissättning i realtid baserat på omvärldsinformation
  • Färdig funktionalitet för integration med affärssystem, leverantörer och innehållstjänster
  • Effektiv hantering av stora sortiment och longtail-försäljning
  • Full kontroll på pris och lager i multichannel-miljö
  • Fullständigt språk- och valutastöd för internationell försäljning
  • Byggt på de senaste Microsoftprodukterna och dess teknik

 http://www.enferno.se/enferno-storm/

 Kraftfull E-handel kan vara gratis!

nopCommerce plattformen är en open-source-lösning med omfattande funktioner som är lätt att använda för nya online-företag, men ändå tillräckligt kraftfull för de mest krävande E-handels experter.

E-Commerce lösningen kommer med en startklart paket där du snabbt kan skapa upp en webbshop med en färdig fullt fungerande och anpassningsbar kundvagn, samt med ett administrationsverktyg för att hantera produkter och betalningsflöden etc.

nopCommerce har ett aktivt nätverk av medlemmar och uppdateras kontinuerligt. Det är optimerat för sökmotorer och skapar sökmotorvänliga URL:er samt bra struktur för innehåll och produkter. nopCommerce har en plugin-arkitektur vilket gör att det lätt går att installera tillägg så som nya betalningsleverantörer etc. Det finns mängder med färdiga design teman (med full responsive design) som man antingen utgår ifrån eller så bygger man egna från grunden.

nopCommerce är skrivet i ASP.NET (MVC) och körs på MS SQL-2008 eller senare som datashanterare. Eftersom källkoden till nopCommerce är helt öppen finns stora möjligheter att göra egna justeringar.

http://www.nopcommerce.com/

Etiketter: E-handelE-CommerceEnferno-StormnopCommerceEPiServer CommerceCMS