Teknik på Starmind

Starmind är specialister på Internet-, intranät-, och extranätutveckling samt databaser och implementering av Content Management System (CMS).

Vanliga uppdrag är att utveckla webbplatser samt skapa smarta och lönsamma funktioner för digital kommunikation på webben, mobilen, surfplattor och i sociala medier.

Vi är specialiserade på Windows-plattformen och C# samt ASP.NET och har jobbat med ett stort antal CMS över de senaste 10-åren. I dagsläget så jobbar vi nästan uteslutande med EPiServer.

Då vi specialiserat oss på Microsoft-produkter, så jobbar vi i Visual Studio och med SQL-server som databashanterare, IIS som webbserver samt TFS som versionshanterare.

Våra systemarkitekter, systemutvecklare och gränssnittsutvecklare jobbar ständigt på att uppdatera sin kunskap inom nya tekniker och metoder för webbutveckling. Vi brinner för teknik och möjligheter att göra saker mer effektivt och ändamålsenligt för våra kunder och deras kunder.

Våra gränssnittsutvecklare är experter på HTML5, CSS3, JavaScript och responsive design. Vi använder oss av ramverk och bibliotek så som Twitter Bootstrap, JQuery mm.

Etiketter: EPiServerResponsiv DesignBootstrapASP.NETC#JQueryHTML5CSS3