Arbeta hos oss på Starmind

Växa och utmanas

Vi befinner oss i en expansiv fas, där det händer mycket roligt på flera områden. Det är samtidigt viktigt för oss att bygga på långsiktighet för våra anställda och erbjuder därför många bra utvecklingsmöjligheter och förmåner.

Vi tror på de enskilda talangerna och vill ge alla möjlighet att utvecklas i den inriktning de önskar. Vi satsar därför mycket på utveckling, både yrkesmässig kompetensutveckling och personlig utveckling. Om vi mår bra och känner att vi utvecklas och utsätts för utmaningar, så bidrar vi också i högre grad till den innovation och teknisk kreativitet som är så viktig för oss och våra kunder.

Kompetensöverföring, teamarbete, kreativ miljö och tillgång till ny teknik är en självklarhet för oss. Det finns också många fler spännande vägar till utveckling. Vi utmanar oss exempelvis med utvecklarluncher med videoföreläsningar och labbeftermiddagar i något vi kallar för "Starmind Fun Labs".

Det viktiga är att vi tar hänsyn till den enskilda individens behov och intressen att lära sig. Alla är vi olika, även här.

Det är roligare att ha kul

Det är många faktorer som bidrar till att man trivs på en arbetsplats. En sådan faktor, som vi tror är bidragande till vår framgång, är stark gemenskap och trivsel. Vi trivs oerhört bra tillsammans och gillar att både arbeta som team i våra projekt, men också umgås på andra sätt både på arbetstid och på fritiden. Självklart har vi AW en gång i månaden, oftast med en rolig gemensam aktivitet och självklart åker vi på spännande kickoffer! Glöggmingel med våra familjer och ett trevligt julbord hör också till våra events.

Vi har också spontana spelkvällar i vår spellokal där du hittar både PS3 och Xbox med Kinect. Rockband är fortfarande en favorit, speciellt på fredagkvällar.

Må bra

Starmind är ett relativt ungt företag med en medelålder på drygt 30 år. Vi inser ändå vikten i att hålla oss i form, men också att få känna oss trygga med våra anställningsvillkor. Vi erbjuder bl. a. mycket förmånliga försäkringar och en bra pensionslösning, ett generöst friskvårdsbidrag och just nu har vi även massage på kontoret. Vi har också ett kostnadsfritt gym i huset där många av oss passar på att köra ett lunchpass.

Vårt kontor

Vi sitter idag i härliga ljusa lokaler vid Sveaplan. I den fas vi just nu befinner oss i, så inser vi dock att vi snart har vuxit ur våra lokaler och kommer snart att börjat leta efter ett nytt hem. Självklart passar vi på att göra även detta till en kreativ, inspirerande process där vi alla hjälps åt att påverka val av både lokal och inredning. Det enda vi vet säkert är att vi kommer att trivas även där!

Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv.

Konfucius