Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK-ekonomisk förening med sin webbnärvaro. Detta innefattar www.ok.se samt OK:s intranät. Webbplattsen är byggd in EPiServer CMS med EPiServer Relate.

http://www.ok.se

Electrolux appliances

Electrolux appliances

En konsumentinriktad webbplats för ”Major Appliances”, Electrolux North America. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS7 med senaste versionen av Commerce för hanteringen av produkter. Webbplatsen har Responsive Design och är anpassad för desktop, läsplattor samt mobila enheter.

I samarbete med DDB, NY.

http://www.electroluxappliances.com

E-handelslösning åt Charge-Amps

E-handelslösning åt Charge-Amps

Charge-Amps tillverkar och distribuerar högkvalitativa laddningslösningar för elbilar och laddhybrider. Sedan 2012 finns Charge-Amps etablerade som drivande inom EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment) med tekniska lösningar i EV-branschens framkant. Webbplatsen är byggd på nopCommerce e-handelsplattform och Starmind hjälper Charge-Amps att anpassa standardprodukten efter deras behov.

Ny webbplats furuvik.se

Ny webbplats furuvik.se

En webbplats för Furuviksparken, en djur- och nöjespark inom gruppen Park & Resorts. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS7. Webbplatsen har Responsive Design och är anpassad för desktop och mobila enheter.

I samarbete med Söder Reklambyrå. 

http://www.furuvik.se

Publiceringssystem för jobbannonser

Publiceringssystem för jobbannonser

Starmind utvecklar en ny plattform för hantering av platsannonser och ansökningar. I projektet har en helt ny arkitektur tagits fram för att kunna växa i framtiden. Lösningen är skalbar på de flesta områden och är tekniskt avancerad med många skikt.

http://www.di.se/jobb

SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

Starmind är stolta att meddela vi har fått det spännande uppdraget att bygga SEK Svensk Elstandards nya commercelösning.

Den byggs i EPiServer CMS7 med nyaste versionen av Commerce.

LRF Konsult

LRF Konsult

Starmind har utvecklat appen ”Köpa Gård!” för iPhone, iPad och Android. Med appen kan du söka fastigheter sorterat efter olika kriterier, kontakta mäklare, få fastighetens position på karta, vägbeskrivningar, bilder och bilagor mm.

Ladda ner appen här: iPhoneiPadAndroid

Grand Cuisine by Electrolux

Grand Cuisine by Electrolux

Webbplats för Electrolux premiumprodukter. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS6 med Composer plug-in och har stöd för både desktop och läsplattor. 

I samarbete med GROW

http://www.grandcuisine.com