E-handelslösning åt Charge-Amps

E-handelslösning åt Charge-Amps

Starmind hjälper Charge-Amps med sin e-handel

Charge-Amps tillverkar och distribuerar högkvalitativa laddningslösningar för elbilar och laddhybrider. Sedan 2012 finns Charge-Amps etablerade som drivande inom EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment) med tekniska lösningar i EV-branschens framkant. Kunder är såväl elbilsägande privatpersoner som företag med elbilsflottor, privata- och kommersiella fastighetsägare och kommuner samt återförsäljare i hela Europa och delar av USA och Australien.

All försäljning hanteras via nopCommerce och Charge-Amps hemsida. 

Webbplatsen är byggd på nopCommerce e-handelsplattform och Starmind hjälper Charge-Amps att anpassa standardprodukten efter deras behov.

http://www.charge-amps.com 

Etiketter: E-handelE-CommercenopCommerce

Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK-ekonomisk förening med sin webbnärvaro. Detta innefattar www.ok.se samt OK:s intranät. Webbplattsen är byggd in EPiServer CMS med EPiServer Relate.

http://www.ok.se

SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

Starmind är stolta att meddela vi har fått det spännande uppdraget att bygga SEK Svensk Elstandards nya commercelösning. Den byggs i EPiServer CMS7 med nyaste versionen av Commerce.

Då frågor uppstår är de snabba att finna lösningar och de förklarar så att vi kan omsätta kunskapen snabbt. Vi upplever Starmind som en mycket professionell leverantör som vi med glädje rekommenderar för utveckling av nya webshoppar, appar och hemsidor. Det känns att Starmind verkligen vill jobba med oss som kund och att de bryr sig om hur vi ser ut på internet. They make us look good!

Charlotte Eisner - CEO, Charge-Amps