Publiceringssystem för jobbannonser

Publiceringssystem för jobbannonser

Starmind utvecklar en ny plattform för hantering av platsannonser och ansökningar. I projektet har en helt ny arkitektur tagits fram för att kunna växa i framtiden. Lösningen är skalbar på de flesta områden och är tekniskt avancerad med många skikt.


Utvecklingen har skett i Microsoft C# ASP.NET och använder SQL-Server, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation, Web services och jQuery till de administrativa gränssnitten.

http://www.di.se/jobb

Etiketter: ASP.NETC#

Ny webbplats furuvik.se

Ny webbplats furuvik.se

En webbplats för Furuviksparken, en djur- och nöjespark inom gruppen Park & Resorts. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS7. Webbplatsen har Responsive Design och är anpassad för desktop och mobila enheter.

Electrolux appliances

Electrolux appliances

En konsumentinriktad webbplats för ”Major Appliances”, Electrolux North America. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS7 med senaste versionen av Commerce för hanteringen av produkter. 

Jobtips fokus är att ha en driftsäker, anpassningsbar och lättanvänd plattform som hela tiden utvecklas... En stor teknisk utmaning där vi är väldigt nöjda med resultatet!

Per Rundblom - VP of Product and Business Development, JobTip