SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

SEK integrerar e-handel med sitt backend-system

SEK (Svensk Elstandard) har fått en modern lösning som ökar försäljningen samtidigt som slutkunden får en smidig, enkel och responsiv lösning som fungerar i alla format. En smidig sökfunktion ger en snabb och användarvänlig upplevelse.

"En viktig och avgörande anledning till att vi valde EPiServer Commerce var att det var den enda e-handelsplattform, som vi tittade på, som klarade att integrera fullt ut med vårt backend-system och hantera så många produkter som vi har." – säger Fredrik Rudin, CTO på SEK.

SEK har ungefär 35 000 produkter i sitt PIM-system

Dessa produkter överförs varje natt, eller på administratörens begäran, till EPiServer Commerce för presentation och ordrar. En utmaning var att PIM-systemet saknar fasta fält och att det ska kunna uppdateras av administratörerna när som helst. EPiServer Commerce är mycket flexibelt och hanterar detta på ett smidigt sätt.

Starmind byggde en importrutin för att hantera detta tillsammans med blocks för presentationen så att administratörerna kan presentera nya fält utan inblandning av konsulter. Detta gör systemet snabbt, lättanvänt och kostnadseffektivt.

Ordrar hanteras i EPiServer Commerce och nedladdningsbara varor blir tillgängliga för kunden direkt i dennes nedladdningsarea. För varor som ska levereras på fysiskt media skickas en print-on-demand order till en underleverantör för tryck och leverans. Betalningar hanteras genom DIBS för kreditkortsbetalningar och automatisk fakturagenerering genom integration med Visma.

http://shop.elstandard.se/

Etiketter: EPiServerCommerceCMS7

LRF Konsult

LRF Konsult

Starmind har utvecklat appen ”Köpa Gård!” för iPhone och Android. Med appen kan du söka fastigheter sorterat efter olika kriterier, kontakta mäklare, få fastighetens position på karta, vägbeskrivningar, bilder och bilagor mm.

Grand Cuisine by Electrolux

Grand Cuisine by Electrolux

Webbplats för Electrolux premiumprodukter. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS6 med Composer plug-in och har stöd för både desktop och läsplattor.