Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK med sin webbnärvaro

Starmind hjälper OK-ekonomisk förening med sin webbnärvaro. Detta innefattar www.ok.se samt OK:s intranät. Webbplattsen är byggd in EPiServer CMS med EPiServer Relate.

OK gjorde nyligen en nysatsning på sitt intranät och genomför ett omfattande struktureringsarbete. Allt för att underlätta för sina användare och göra intranätet mer lättnavigerat och informationen mer lättillgänglig. Denna satsning innefattar förutom en upphottad design även funktioner såsom ett diskussionsforum för att ge användarna enklare och tydligare sätt att kommunicera mellan varandra trots deras utspridda geografiska position.

 http://www.ok.se

Etiketter: EPiServerIntranätCMS

E-handelslösning åt Charge-Amps

E-handelslösning åt Charge-Amps

Charge-Amps tillverkar och distribuerar högkvalitativa laddningslösningar för elbilar och laddhybrider. Webbplatsen är byggd på nopCommerce e-handelsplattform och Starmind hjälper Charge-Amps att anpassa standardprodukten efter deras behov.

Ny webbplats furuvik.se

Ny webbplats furuvik.se

En webbplats för Furuviksparken, en djur- och nöjespark inom gruppen Park & Resorts. Webbplatsen är byggd i EPiServer CMS7. Webbplatsen har Responsive Design och är anpassad för desktop och mobila enheter.